FAQ

Kan det gøres billigere?

Nej, uden at blinke kan Jacobsen garantere dig, at du ikke finder dit sommerhus billigere andre steder. Han tager nemlig præcis samme pris, som hvis du lejede huset direkte hos udlejningsbureauet.

Flere sommerhuse, tæt på hinanden?

Skal I mange afsted og foretrækker I flere sommerhuse tæt på hinanden fremfor ét stort hus, så start med at finde det første hus. Helt nede i bunden af hus-siden kan du søge efter "sommerhuse i nærheden". Så får du vist en liste med huse inden for den afstand du har angivet og kan nemt tilrette din søgning, hvis du har andre ønsker til de næste huse.

Nøglen: Hvor og hvornår kan jeg hente den?

Sædvanligvis fra kl. 15, det nøjagtige tidspunkt står på lejebeviset. Er dit hus klar tidligere, får du som regel en SMS. Mange huse har nøglebokse, men i de fleste tilfælde skal du forbi udlejningsbureauet for at hente nøglen. Kommer du udenfor åbningstiden, kan du på lejebeviset finde oplysning om, hvordan du får adgang til udlejningsbureauets nøglerum.

Sengetøj: Hvordan får jeg det?

Har du bestilt sengetøj, får du det udleveret sammen med nøglen. Kommer du udenfor åbningstiden, ligger det sammen med din nøglekuvert i udlejningsbureauets nøglerum. Har dit sommerhus nøgleboks, er dit sengetøj allerede i huset, når du kommer. Hvis du har glemt at bestille sengetøj, er det ofte muligt at klare det på stedet.

Rengøring: Mit hus er ikke rent, hvad gør jeg?

Er det mere end et par krummer på køkkenbordet, bedes du straks kontakte udlejningsbureauet, så de kan sende nogen forbi samme eller næste dag. Er det rigtigt slemt og måske udenfor åbningstid, er der som regel et nødnummer på dit lejebevis. Det er for sent at klage, når du rejser. Får du ikke den service du forventer fra udlejningsbureauet, er du velkommen til at kontakte os. Læs mere om reklamationer hér.

Slutafregning: Hvor længe skal jeg vente på opgørelsen?

Har du ikke betalt for dit forbrug ved afrejsen, går der som regel et par uger inden du modtager slutafregningen. I særligt travle perioder endda længere. Skal du have penge tilbage, har udlejer brug for dit kontonummer.

til toppen