Vejers Strand - ferie ved Vestkysten

Søg efter sommerhuse i Vejers Strand
ankomst - afrejse please wait
Haus mit Meerblick an der Küstenstraße auf Als-Kegnaes

Vejers Strand er et skønt og relativt roligt sommerhusområde på vestkysten. Områdets brede, hvide sandstrand, hvor det er muligt at køre med bil, er knap så velbesøgt som områdets øvrige feriebyer. Vejers Strand er derfor en oplagt feriedestination for dig, der ønsker en rolig ferie med adgang til en dejlig sandstrand og Vesterhavets bølger.

Map

Hyggelig og rolig feriestemning

Vejers Strand har med sin skønne beliggenhed tiltrukket badegæster i mere end 100 år, men lever alligevel en mere anonym tilværelse end sine naboer Henne Strand og Blåvand. En del gæster har dog fået øjnene op for Vejers Strands mange gode udlejningssommerhuse[a] og områdets hyggelige og rolige feriestemning.

På områdets brede sandstrand er det mod syd muligt at køre med sin bil på stranden, mens stranden i nordlig retning er bilfri.

Sommerhuse i klitterne ved Vejers Strand

De fleste af områdets sommerhuse ligger godt placeret i klitterne - skærmet mod vind og vejr, og med kort afstand til stranden. Området indbyder til både cykel - og gåture, og du kan med fordel tage din cykel med på ferie til Vejers Strand. Har du ikke mulighed for det, kan du leje cykler på Vejers Havvej hos Blåvand Bikepoint.

På Vejers strand kan du køre med bil til Sydstranden, der er oplagt til flere forskellige former for vandsport. Her skaber vand og bølger nemlig de perfekte forhold til kitesurfing, paragliding og windsurfing. På områdets campingpladsen kan du gøre småindkøb i en kiosk, og der er toiletvogne til rådighed på stranden.

Sidst bedømt Populære sommerhuse Vores mest populære sommerhuse i Vejers Strand

Shop, spis og leg ved Vejers Strand

I Vejers Strand er der et fint udbud af restauranter og butikker, der er medvirkende til at gøre området attraktivt for sommerhusgæster. Ud over byens to dagligvarebutikker og restauranter, kan du også shoppe tøj og souvenirs i forskellige butikker på byens hovedstrøg.

Til glæde for familier med mindre børn, er der i byen er en stor legeplads, hvor der er plads til mange timers leg. Og i området bag sydstranden indbyder en stor sportsplads og nogle klatretårne også til leg.

Vejers Dropskogeri og Iscafé

Hos Vejers Dropskogeri og Iscafé er hyggen i højsædet i det kombinerede bolchekogeri, isbar og brugskunstbutik. Butikken holder åbent året rundt, og her kan du blandt andet se bolchekogernes arbejde og måske prøve kræfter med at lave din egen slikkepind.

I iscaféen kan du naturligvis nyde is i mange forskellige varianter og få noget at drikker dertil.

Lej sommerhus i naturskønne omgivelser ved på Vejers Strand

Har du lejet sommerhus i Vejers Strand vil du opleve, at området har mange andre naturoplevelser at byde på end den skønne sandstrand og Vesterhavets bølger. Sydøst for området ligger Kallesmærsk Hede, der er en af Danmarks største klitheder og mod nord Vejers Klitplantage. Begge områder byder på gode cykel- og gåruter.

Nord for Vejers ligger sommerhusområdet Grærup, hvor hede, skov og klitlandskab tilbyder meget naturskønne omgivelser. På områdets sandstrand er det ikke tilladt at køre med bil og vandet er her forholdsvist lavt, hvilket gør stedet ideelt for børnefamilier.

Grærup Fiskesø

Tæt ved sommerhusområdet ligger den 6,5 ha store Grærup Fiskesø, der ud over en sø fyldt med ørreder, skaller, aborrer, gedder og ål, desuden har et meget rigt dyreliv. Området er derfor også et besøg værd uden fiskestang. Hos Sportsfiskerforeningen for Oksbøl og omegn kan der købes års- uge- og dagskort.

Sidst bedømt Populære sommerhuse Vores mest populære sommerhuse i Vejers Strand

Børsmose Strand

Børsmose Strand, der ligger nord for både Vejers og Grærup, er en dejlig bred og populær sandstrand, hvor det er tilladt at køre med bil. Tæt ved stranden ligger områdets campingplads, hvor det er muligt at gøre småindkøb og købe snacks. Campingpladsens butik holder åbent fra april til oktober.

Kærsgård Strand

Mellem Børsmose Strand og den populære nordligere beliggende Henne Strand, ligger Kærsgård Strand. Også her finder du en skøn sandstrand, hvor der også ligger bunkere. I nærheden af stranden - lige ved områdets store sømærke, ligger strandens parkeringsplads.

Da en del af Kærsgård Strand er forurenet, vil du opleve, at dele af stranden er markeret med gule advarselsskilte. I disse områder skal du undgå kontakt med både sand og vand. Uden for det afmærkede område er det dog ganske sikkert at bade i vandet og grave i sandet.

Militætøvelser ved Vejers Strand

Syd for Vejers Strand i Kallesmærsk Hede har det danske militær et øvelsesterræn, hvor der især uden for højsæsonen kan finde militærøvelser sted. Derfor kan du opleve at dele af området er lukket, når øvelserne finder sted. Skydetider for Kallesmærks Hede mellem Vejers og Blåvand.

Sidst bedømt Populære sommerhuse Vores mest populære sommerhuse i Vejers Strand
til toppen