Del dette sommerhus med andre

Sommerhus VG52 i Marielyst - Falster
Sommerhus VG52 i Marielyst - Falster  ·  3,7  ·  5 Sovevær.  ·  4 Badevær.  ·  14 Pers.
fra 6.977 kr.
Inden du booker skal du lige vælge en periode. Så får du også prisen vist med det samme!

VG52 i Marielyst - Falster

Go to house on partnerpage
Kalender
Inden du booker skal du lige vælge en periode. Så får du også prisen vist med det samme!
fra 6.977 kr.
Vælg rejseperiode -
 1. Billede af sommerhus VG52
 2. Foto fra 2020
 3. Foto fra 2020
 4. Foto fra 2020
 5. Foto fra 2020
 6. Foto fra 2020
 7. Foto fra 2020
 8. Foto fra 2020
 9. Foto fra 2020
 10. Foto fra 2020
 11. Foto fra 2020
 12. Foto fra 2020
 13. Foto fra 2020
 14. Foto fra 2020
 15. Foto fra 2020
 16. Foto fra 2020
 17. Foto fra 2020
 18. Foto fra 2021
 19. Foto fra 2021
 20. Foto fra 2021
 21. Foto fra 2021
 22. Bøtø Strand - 700 m - Foto fra 2018
 23. Bøtø Strand - 700 m - Foto fra 2018
 24. Bøtø Strand - 700 m - Foto fra 2015
 25. Bøtø Strand - 700 m - Foto fra 2018
1 / 27
VG52 i Marielyst - Falster Go to house on partnerpage
Sauna, Spa, Brændeovn, Varmepumpe, Vaskemaskine, Opvaskemaskine, Rengøring inkl., Billiard, Bordtennis
 • Personer
  14
 • Sovevær.
  5
 • Boligareal
  243 m²
 • Indkøb
  650 m
 • Hav Afstand til havet Afstanden er luftlinje mellem hus og strand. De nærmeste strande er beskrevet nedenfor.
  700 m
 • Bedømmelse
  3,7
 • Badevær.
  4
 • Grund
  1.735 m²
 • Byggeår
  1972 (2018)
 • Udlejer
  Sol og Strand Lejebetingelser
Forbrug (Afregning sker til dagspris)

Vælg en periode for at se forbrugsomkostninger

Rengøring inkl.
Strøm (dagspris) Strømpris Vi viser den nuværende strømpris. Forbrug afregnes til dagspris. 3,00 kr./kWh
Vand 60,00 kr./m³
Kæledyr 160 kr.
Depositum please wait

Rørgræsvej 17 · DK-4873 Rute

Beskrivelse

Beskrivelse af huset

Lækkert, nyistandsat og stort SPA- og aktivitets-sommerhus med plads til 14 personer. Der er hurtigt og stabilt Internet via lysleder kabel. De helt perfekte rammer for en fantastisk familieferie året rundt.

NYT HUS, FREDELIG BELIGGENHED OG TÆT PÅ ALT: Et godt indrettet fritidshus, nyistandsat i 2019/20, med nyt inventar, nye vinduer og døre, fire nyrestaurerede badeværelser og et nyistandsat køkken, hvorfra der er åbent til stuen, så fællesskabet er sikret. Skøn beliggenhed i det sydlige Marielyst i et yderst fredeligt sommerhusområde, hvor der er minimal trafik. Fra ejendommen er der kun en kort gåtur (650 m) til den dejlige badestrand samt Lupintorvets købmand (700 m), som har åbent hele året rundt.

DER ER PLADS, LYS OG LUFT - BÅDE UDE OG INDE: Hele huset har store vinduer med dejligt lysindfald. Der er højt til loftet og de mange værelser giver mulighed for både fællesskab og privatliv. Den dejlige og meget store naturgrund ligger ugenert i et roligt kvarter. Der er lukket til naboer, masser af plads og udendørsaktiviteter til både børn og voksne. På den store vestvendte og private terrasse på 150 m² rammer solens stråler altid helt perfekt. Grillen står klar til hyggelige aftener – og solvognene inviterer til rolige stunder i det fredelige område. Huset har 5 soveværelser med plads til i alt 14 personer. Med 4 badeværelser er der sørget for, at også den del af ferien er ukompliceret. I det ene store, lækre badeværelse findes 2-personers spa og i separat rum sauna. Et stort hus (243 m²), men alligevel intimt og hyggeligt, da huset er opdelt i flere afdelinger og indrettet smagfuldt med sin helt egen behagelige atmosfære.

AKTIVITETER OG UNDERHOLDNING: Husets hjerterum er et hyggeligt aktivitetsrum/filmstue, som indeholder et stort tv (smart TV med sound bar) og sofaafdeling samt billardbord, bordtennis og dart i den anden ende. Der er selvfølgelig Wi-Fi. I haven er der både er trampolin, fodboldmål, sandkasse og en stor dejlig grund at boltre sig på. Huset ligger i det populære ferieområde Marielyst med masser af aktiviteter og spisesteder. Golfbanen er meget tæt på (ca. to gode ”drives”: 700 m :-), og den formidable strand er kun 650 m væk. Med en dejlig beliggenhed på en kæmpe grund (1.750 m²), er der masser af plads til boldspil og leg på græsplænen.

BØRN OG FAMILIESAMMENKOMSTER: Der er tænkt på børnene med barnestol samt kæmpe hems fyldt med legetøj til mange aktiviteter, hvor de kan lege uforstyrret. Udendørs er der trampoliner, sandkasse, fodboldmål og plads til en masse aktiviteter. Sommerhuset er den perfekte base for flere generationers sammenkomster, venneparrenes fælles familieferie og andre skønne ferieoplevelser.

FACILITETER:Det er tilladt at medbringe 2 husdyr. Ferieboligen er udstyret med 4 energibesparende varmepumper, vaskemaskine, tørretumbler og brændeovn. Der er barnestol samt inden- og udendørs møblement til 14 personer. Ferieboligen ligger på en kæmpestor, skøn og ugenert naturgrund med masser af plads til hygge, leg og boldspil. Der er hele 150 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 15 m² overdækket terrasse. Sandkasse. Trampolin. Fodboldmål. Parkeringsplads til 4 biler. Der er i alt 5 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 6 sovepladser i dobbeltsenge. 4 sovepladser i enkeltsenge. 2 sovepladser på madrasser på hems. Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Der er 4 badeværelser med bruseniche og 4 toiletter. I saunaen er der mulighed for afslapning. Afslapning kan også ske i den indendørs 2-personers SPA. I ferieboligen er der 1 Smart-TV. Der er mindst 4 danske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed via lyslederkabel. I aktivitetsrummet er bordtennis, dart og billardbord. Indretning af sovepladser: Soveværelse 1 (Anneks): 1 stk. dobbeltseng + 1 stk. køjeseng. Soveværelse 2: 1 stk. dobbeltseng + 2 gulvmadrasser på en hems. Soveværelse 3: 1 stk. dobbeltseng. Soveværelse 4: 2 stk. enkeltsenge Soveværelse 5: 2 stk. enkeltsenge. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 700 m. Der er en golfbane i en afstand af 700 m.

Hos Sol og Strand er huset anmeldt af 8 gæster med karakteren 3,8 ud af 5.

læs mere

Huset

 • 2 kæledyr
 • Barneseng
 • Barnestol
 • Elvarme
 • Grill
 • Rygning ikke tilladt
 • Varmepumpe

Køkken

 • Frysebox (75 l)
 • Mikrobølgeovn
 • Opvaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Vaskemaskine

Multimedia

 • WiFi

Wellness

 • Billiard
 • Bordtennis
 • Brændeovn
 • Sauna
 • Spa (inde) 2P

3 nærmeste strande (afstande i luftlinje)

 • Bøtø Strand –
  • lang
  • sandstrand
  (700 m)
 • Marielyst Strand –
  • lang
  • sandstrand
  (2,3 km)
 • Sildestrup Strand –
  • lang
  • sandstrand
  (4,3 km)

Nedenfor har vi samlet oplysninger om strande og udflugtsmål på Falster.

Oplysninger om udflugtsmål på Falster.

Sommerhus VG52
8 anmeldelser
3,7
Forventninger opfyldt
Pris
Forbrugsomkostninger
Rengøring
Udstyr
Beliggenhed
Grund

Sol og Strand er nr. 1 ud af 3 bureauer på Falster.

Grundplan

Grundplan

house ratings

Andre gæster om huset

Sommerhus VG52 8 anmeldelser

3,7
Forventninger opfyldt
Pris
Forbrugsomkostninger
Rengøring
Udstyr
Beliggenhed
Grund
Billede af sommerhus VG52
 • Oktober 2023
  Daniel, Hamburg mere end 6 ferier i Danmark

  Oversat fra tysk af Google: Original text: Vi reserverede huset i 10 dage i oktober. Efter en hyggelig færgetur kunne vi efter kl.16 hente nøglerne og nogle brochurer i velkomstcentret. De bestilte vaskepakker og babysengen skulle allerede være i sommerhuset. Da vi ankom spredte alle sig ud på værelserne, med fire små børn mellem 1 og 5 år, der allerede var udfordrende nok. Så det var en kærkommen overraskelse i starten, at der allerede var sat en babyseng op i soveværelset. En meget mindre behagelig overraskelse var, at der var en tygget sok og en hundegodbid i sengen. Vi opdagede senere, at en sort pakke på gangen indeholdt endnu en ren babyseng; denne hundeseng, der var sat op, var sandsynligvis ikke blevet adskilt ved en fejl. Stadig ikke et godt førstehåndsindtryk, især ikke med et lille barn. Næste udfordring var at få huset varmt. Der er installeret forskellige elvarmere i rummene. I alt 5 (eller 6) forskellige modeller er installeret i huset, nogle med fjernbetjeninger, nogle med simple touch-displays eller drejekontakter. Instruktioner til de enkelte varmeovne ville have været virkelig nyttige og ville have sparet os for at skulle studere betjeningsvejledningen på internettet (ikke inkluderet i mine personlige top ti ferieaktiviteter). Vil du uddanne dig selv på forhånd, har hovedvarmeren det behagelige navn Hisense AST-12UW4SVETG10. Vandet i sommerhuset er ekstremt kalkholdigt.Fylder du en karaffel med vand, vil den i starten være hvidlig uklar, indtil kalken har sat sig og danner et rigtigt lag på bunden af karaflen. Et vandfilter ville derfor være ønskeligt til nødvendigt. Udstyret i sommerhusets køkken var til dels i orden (nye pander, knive fra Ikea), men den billigste kaffemaskine og elkedlen fungerede først ordentligt igen efter intensiv rengøring. Udstyret viste også mange lange sæsoner. Der mangler en skuffe i køleskabet, kurven i opvaskemaskinen kommer imod dig, komfurdisplayet er i stykker. Dertil snavset krammelegetøj blandt børnenes legetøj, ødelagte skuffer, ødelagte havemøbler, en støvsuger, der virkelig lugtede, mugne bruseskraber og uhygiejniske toiletbørster. Til feriehuset hører et lille gæstehus, som blev boet i af min søster og hendes familie. Her vil det virkelig være tilrådeligt at investere i en dørmåtte og en kost, da du hver gang bringer snavs ind i soveværelset. Huset og især badeværelserne blev gjort rent, og der lugtede kraftigt af klor rundt i sanitetsrummene. Desværre var rengøringsresultatet langt mindre iøjnefaldende, de dårlige anmeldelser fra vores tidligere lejere udløste tilsyneladende ikke nogen særlig indsats, for huset blev simpelthen ikke rengjort grundigt. Flere madrasser var snavsede, og der kom en meget muggen lugt fra opbevaringsrummet. Generelt afgav huset en lidt muggen lugt, som vi fik løst ved at købe flere duftspredere. Da vi kom hjem, opdagede vi, at alle tekstiler skulle vaskes, fordi de havde taget denne lugt på. Bruseafløbet i det eneste moderne badeværelse drænede ikke længere, og de øvrige badeværelser trængte også til at blive grundigt behandlet med anti-mugmidler. Udover hundegodbidderne fandt vi også en sok i vaskemaskinen og et par trusser i vasketøjskurven.Det store areal med mug i bagefadet virkede ikke så slemt længere. Dagen før vi tog afsted forsøgte vi at tale med udbyderen igen, for selvom vi ikke ville ødelægge vores ferie, ville vi i det mindste sige det én gang. Medarbejderen henviste os med rette til den lejeaftale, der var indgået, og sagde, at hun ikke længere kunne gøre noget for os. Fejl skal straks anmeldes, og et akut rengøringsteam er til enhver tid til rådighed til disse formål. Du ville ikke begynde at gøre rent på et hotelværelse. Det er selvfølgelig rigtigt, men især med små børn har du en tendens til at tackle hygiejneproblemer med det samme, og hvis du finder noget ulækkert, så rydder du op i det i stedet for at ringe til ferieledelsens nummer. Må vores nye lejere blive klogere, for sommerhusledelsen kræver faktisk et bidrag til den øgede rengøring, der kræves ved afrejse.

 • Oktober 2023
  fejo-Kunde second vacation in Denmark

  Oversat fra tysk af Google: Original text: Smukt rummeligt hus. Kan varmt anbefales.

Vis alle anmeldelser
til toppen